У Тернополі з автомобіля - бетонозмішувача, який рухався дорогою міста, на ходу лився бетон

Опубліковано в Новини 22.03.2024

Сьогодні, 22 березня під час обстеження території міста працівниками управління муніципальної інспекції  виявлено забруднення дорожнього покриття, що за адресою: просп. Степана Бандери.

За допомогою системи міського відеоспостереження встановлено, що зі сторони вул. Тараса Протасевича в напрямку просп. Степана Бандери рухався автомобіль - бетонозмішувач, з резервуару якого витікав бетон. Цей інцидент призвів до забруднення дорожнього покриття на відповідному відрізку дороги.

Керуючись статтею 139 та 255 КУпАП, встановлені дані із відеодоказами були передані для реагування в управління патрульної поліції Тернопільської області ДПП. Після проведення відповідних заходів, порушник притягнутий до адміністративної відповідальності. Крім того, його зобов'язано здійснити прибирання за власний кошт.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.