Без машини та грошей: мешканець Тернопільщини потрапив в аферу, пов'язану із купівлею авто

Опубліковано в Новини 22.03.2024

Під час купівлі автомобіля існує значний ризик натрапити на аферистів. Як правило, найчастіше людей приваблює оголошення, де ціна значно нижча ніж ринкова. Проте такий факт передусім має насторожити. Якщо продавець ще до огляду транспортного засобу просить завдаток, аргументуючи тим, що чимало ще є охочих придбати дану автівку – це має викликати підозру.

Житель Волинської області перерахував понад 66 тисяч гривень невідомим за транспортний засіб, якого так і не одержав. Як з’ясували працівники поліції, чоловіка зацікавила вигідна пропозиція, яку він знайшов у одній із соціальних мереж. Потерпілий зв’язався із продавцем і домовився про покупку машини. Однак після переказу грошей, аферист перестав виходити на зв’язок.

Слідчі здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці нагадують: ні в якому разі не надсилайте кошти заздалегідь. Шукайте відгук клієнтів про продавця, можливо хтось вже попереджає про шахрайську пастку.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.