Тернопільські слідчі інкримінують тернополянину таємне викрадення чужого майна

Опубліковано в Новини 23.03.2024

Злочин майнового характеру задокументували співробітники Тернопільського районного управління поліції. Повідомлення про крадіжку картки надійшло від місцевого жителя.

За словами потерпілого, втрату банківської картки він помітив не одразу. Лише тоді, коли отримав сповіщення про оплату за товар в одному із магазинів, яку не здійснював. Тому тернополянин вирішив звернутися за допомогою до правоохоронців.

Працівники кримінальної поліції встановили чоловіка, який знайшов й привласнив банківську картку. Це – мешканець обласного 1992 року народження.

Слідчі здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.