У Тернополі чоловік, викрадаючи велосипед, зламав ногу

Опубліковано в Новини 20.03.2024

Раніше судимого жителя обласного центру піймали оперативники карного розшуку після того, як він вчинив черговий злочин.

До поліції із заявою про крадіжку велосипеда звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що зі сходової клітки на вулиці Князя Острозького невідомі викрали велосипед. Злочин трапився ще 5 березня.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу підозрюваного. Це – неодноразово судимий за майнові злочини сорокарічний чоловік.

За словами підозрюваного, у ніч крадіжки, близько опівночі, він не мав чим добратися з Центру на БАМ, а тому вирішив пошукати по під’їздах засіб для пересування.

Територія будинку, куди вирішив заглянути, були огороджена високим забором. Зловмисник, перелізаючи, травмував ногу. Проте це відчув не одразу, бо був у стані алкогольного сп’яніння.

Уже керуючи двоколісником відчув різкий біль та поїхав до травмпункту. Медики констатували перелом п’ятки, надали допомогу та відпустили додому, а за кілька годин до велосипедного злодія прийшли правоохоронці. Чоловік у крадіжці зізнався.

Йому інкримінують частину 4 статті 185 ККУ. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.