Троє тернопільських захисників отримають відшкодування суми першого внеску за житло

Опубліковано в Новини 19.03.2024

Тернопільська міська рада відшкодовує захисникам і захисницям перший внесок по іпотечному кредиту на житло за державною програмою «єОселя».

19 березня на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради затверджено протокол, згідно з яким  відповідну компенсацію суми першого внеску в розмірі до 20% отримають ще троє тернопільських захисників на загальну суму майже 1 130 900 млн грн. На початку березня таку компенсацію отримали троє військовослужбовців на загальну суму понад 1,3 млн грн.

Нагадаємо, отримати відшкодування суми першого внеску по іпотечному кредиту (20%) можуть тернопільські службовці, які беруть безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України у зв’язку  з військовою агресією Російської Федерації проти України, отримали кредит на умовах програми доступного іпотечного кредитування «єОселя» з метою придбання житла на території нашої громади та зареєстровані на території Тернопільської громади.

Для отримання компенсації необхідно подати у відділ звернень громадян Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 6) заяву з відповідним пакетом документів на ім’я міського голови для розгляду питання надання грошової компенсації для часткового відшкодування суми початкового внеску по іпотечних кредитах для забезпечення житлом. Перелік документів тут.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.