У лікарні помер воїн з Тернопільщини Роман Юрківський

Опубліковано в Новини 19.03.2024

Сьогодні, 19 березня, помер військовослужбовець Юрківський Роман із села Сільце, який помер у лікарні за станом здоров'я.  

Про це повідомили у Підгаєцькій міській раді.

Роман народився 6 січня 1969 року, був доброю людиною, патріотом, люблячим чоловіком, батьком. Був призваний до Збройних Сил України 03 березня 2022 року, служив в 24 окремій механізованій бригаді, – згадують про воїна у громаді.

Парастас відбудеться сьогодні, 19 березня, о 19.00 в селі Сільце, похорон 20 березня о 13.00.      

19 та 20 березня на території Підгаєцької громади оголошено днями жалоби за військовослужбовцем Романом Юрківським. 

Просимо приспустити Державний Прапор України чорною стрічкою на будівлях місцевого самоврядування, підприємствах, установах незалежно від форм власності, обмежити проведення розважальних заходів та звучання музики у громадських місцях, – кажуть у міській раді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.