Класичний університет Тернополя підписав договір про співпрацю з гімназією імені Франка

Опубліковано в Новини 18.03.2024
Західноукраїнський університет підписав договір про співпрацю з Тернопільським академічним ліцеєм «Українська гімназія» ім. І. Франка Тернопільської міської ради.
 
Партнерство спрямоване на запровадження інноваційних освітніх технологій, форм та методів навчально-виховної, науково-методичної та організаційної роботи із учнями та вчителями.
 
– Молодь – це майбутнє України! Ми повинні впроваджувати передові освітні практики, підтримувати інтелектуальний та творчий потенціал школярів та студентів, обмінюватися ідеями та робити усе для того, аби юнаки й дівчата обирали й здобували якісну, сучасну освіту!  зазначила ректорка ЗУНУ Оксана Десятнюк.
 
Колеги обговорили напрями співпраці та домовилися про організацію освітніх, культурних, соціальних і екологічних заходів, психологічних тренінг-курсів, конференцій, семінарів, симпозіумів, форумів, олімпіад, реалізацію проєкту «Один день у ЗУНУ», навчально-наукову підготовку учнів до участі у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, підтримку ініціатив щодо модернізації і цифровізації системи освіти, проведення профорієнтаційної роботи серед ліцеїстів, залучення учнів до навчання на підготовчих курсах, викладання навчального предмету «Соціальне шкільне підприємництво», підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
 
– Налагоджуючи співробітництво із вашим закладом вищої освіти, ми сподіваємося на плідну взаємодію, адже багатовимірний обмін знаннями й досвідом впливають на розвиток креативності, лідерства, вдосконалення професійних компетентностей учителів, критичного мислення та м’яких навичок учнів,  наголосив очільник тернопільської гімназії імені Франка Микола Федоруц.  
 
До обговорення векторів співробітництва також долучилися проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з наукової роботи Микола Дивак, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, відповідальний секретар приймальної комісії ЗУНУ Антон Шевчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія» ім. І. Франка Тернопільської міської ради Лариса Томашевська.
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.