Одній з громад Тернопільщини подарували пожежне авто

Опубліковано в Новини 25.03.2016

В рамках підписання проекту створення "добровільних" пожежних команд.

25 березня, в рамках підписання Плану заходів щодо реалізації Пілотного проекту про створення місцевих пожежних команд та розвитку добровільної пожежної охорони в Тернопільській області, відбулася зустріч Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі, Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна та очільника Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни, йдеться у повідомленні прес-служби Управління ДСНСУ у Тернопільській області. На зустрічі були присутні Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, заступник Міністра соціальної політики України Василь Шевченко.

В ході зустрічі учасники обговорили питання реформування органів місцевого самоврядування, в тому числі системи цивільного захисту. Зокрема, Голова ДСНС України Микола Чечоткін та Очільник Тернопільської ОДА Степан Барна підписали План заходів щодо реалізації Пілотного проекту про створення місцевих пожежних команд та розвитку добровільної пожежної охорони в Тернопільській області. План розроблено відповідно до підписаного у лютому цього року Меморандуму про співпрацю між Тернопільською ОДА та ДСНС України. Меморандумом започатковано Пілотний проект в рамках проведення реформування органів місцевого самоврядування.

“Створення нових та підтримання боєготовності діючих підрозділів місцевої пожежної охорони є вкрай важливим аспектом. Адже це сприятиме побудові ефективної системи цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах Тернопільської області”, - зазначив Голова ДСНС України Микола Чечоткін.

Також Очільник ДСНС зустрівся з сільськими, селищними, міськими головами об’єднаних територіальних громад області, ознайомився з інфраструктурою й стратегією розвитку Великогаївської сільської громади та передав для її потреб пожежний автомобіль.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.