Тернопільську поліцейську засудили до семи років позбавлення волі

Опубліковано в Новини 07.03.2024

За публічного обвинувачення прокурорів Тернопільської обласної прокуратури Тернопільським міськрайонним районним судом визнано винною у заволодінні наркотичними засобами та психотропними речовинами в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, поліцейську з обліку та збереження речових доказів і озброєння сектору логістики одного з територіальних підрозділів ГУНП в Тернопільській області (ч. 2, 3 ст. 308 КК України). Їй призначено покарання – 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконання адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій на 3 роки.

Прокурор довів у суді, що поліцейська, впродовж грудня 2020 - березня 2021 року, будучи відповідальною за прийняття та зберігання речових доказів у територіальному підрозділі поліції, пошкодила пакети із канабісом та особливо небезпечною психотропною речовиною – PVP, що зберігалися як докази у кримінальних справах й використала їх вміст на власний розсуд.
Розслідування здійснювали слідчі ТУ ДБР у місті Львові.
Вирок ще не набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.