Спортсмен з Тернополя здобув "золото" на міжнародному турнірі "Арнольд Класік"

Опубліковано в Новини 07.03.2024

Спортсмен з Тернополя Ігор Побер здобув перемогу в турнірі Арнольд Класік 2024.

Про це Ігор Побер повідомив на власній сторінці у мережі.

Задача мінімум виконана, я переможець 125 категорії, війшов в 5 найбільших підйомів штанги, більше мене підняв тільки тяж з вагою 196 кг, моя вага 119.9кг була. Але як бачите на відео і фото в залік пішов тільки перший підхід, сказати, що засуджували буде не вірно, – каже спортсмен. Цього року брав участь в якості абсолютного переможця прошлорічного турніру, і переможця Мр. Америка, де підняв 103кг.

У свої 55 років спортсмен вдруге став переможцем турніру Арнольд Класік по строгому підйому штанги на біцепс.

Для мене більш важливо не ще одна медалька за перше місце(в мене їх більше сотні)в помʼяті і в протоколі залишиться вага піднятої штанги. Дякую Міністру молоді та спорту Матвію Бідному, Федерації стронгмену України та президенту Сергію Конюшку за можливість взяти участь в турнірі. Слава нашим героям-захисникам, завдяки їм ми і маємо можливість їздити на чемпіонати і піднімати наш прапор, – пише Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.