Громада Тернопільщини зустріла полеглого воїна Івана Педоренка

Опубліковано в Новини 07.03.2024

Вчора, 6-го березня, живим коридором зустріла Шумська громада загиблого Героя – 44-річного військовослужбовця Івана Педоренка. 

Житель с. Биківці захищав Україну на посаді старшого матроса. Загинув 28 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на о. Тендрівська коса у Скадовському районі Херсонської області.

Про це повідомили у Шумській територіальній громаді.

На площу Героїв Майдану військові занесли труну у супроводі траурної музики. Священники відслужили панахиду та спільно із присутніми помолилися за упокій душі, – кажуть у громаді. – Іван Педоренко був мобілізований на військову службу у жовтні 2022 року та з перших днів відзначився надзвичайною мужністю. Брав участь у виконанні надскладних бойових завдань, в тому числі у висадці десанту на о. Зміїний. Нагороджений почесною відзнакою Головнокомандувача ЗСУ – нагрудним знаком «Золотий хрест».

Сьогодні, 7-го березня, 2024 року в Шумській громаді – День жалоби.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.