До Збаража їде дядя Гриша: відбудеться зустріч з відомим волонтером з Херсона

Опубліковано в Новини 04.03.2024

5 березня о 14:00 в актовому залі мистецької школи Збаразької міської ради відбудеться зустріч з відомим волонтером Григорієм Янечнком, відомим як «дядя Гриша».

За цього чоловіка переживала вся Україна, бо саме він, перебуваючи в окупованому Херсоні, збирав кошти на допомогу українському війську і надсилав на рахунки інших волонтерів.

Саме від цієї Людини щомісяця на волонтерський рахунок "Штабу національного спротиву Збаразького району" надходило по 15 000 гривень! КУ ЗМР МУЗЕЙ російсько-української війни запрошує громаду міста та її гостей відвідати захід "ЛЮДИ ЗІ СТАЛІ. Зустріч із волонтером з Херсону Григорієм ЯНЧЕНКОМ", відомим, як Дядя Гриша, – повідомляють організатори заходу.  

Вхід вільний! Під час заходу також збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ.

Деталі за телефоном:

097 612 8666 - Іванна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

08.09.2024 soroka
"Врятували цілий взвод": Тернопільські антидронові системи захищають наших воїнів
6 вересня Тернопільська міська рада передала чергову партію високотехнологічного обладнання для українських військових. Цього разу…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.