На Тернопільщині ключі від нових службових автомобілів отримали ще троє поліцейських офіцерів громади

Опубліковано в Новини 01.03.2024
В рамках безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади» ключі від службових автомобілів отримали троє шерифів з Теребовлянської, Микулинецької та Нараївської громад. Транспортні засоби придбані за кошти територіальних громад, де несуть службу поліцейські.
 
Начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергія Зюбаненко подякував представникам органів місцевого самоврядування за співпрацю та допомогу у впровадженні безпекових програм, повідомляють у пресслужбі поліції. 
 
«Безпекові проєкти дуже важливі. Я вдячний головам громад, що знаходять можливість долучатися до таких ініціатив. Люди мають почувати себе захищеними та отримувати якісні поліцейські послуги, - зазначив Сергій Зюбаненко.
 
Поліцейські офіцери, які отримали службові автівки, нещодавно пройшли курс навчання та приступили до виконання службових обов’язків у громадах. Передані авто підсилять мобільність їхньої роботи та допомагатимуть створювати безпечне середовище на території обслуговування.
 
На Тернопільщині активно продовжується реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади». З березня на території області загалом працюватиме 44 поліцейських офіцерів громад.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.