У тернопільських "дітей сонця" є новий міні-садок

Опубліковано в Новини 23.03.2017

Як повідомляє міська рада, у новому приміщенні за адресою вул. Федьковича, 14 розпочала свою роботу громадська організація Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «БебіКо».

Раніше активісти громадської організації вимушені були за власні кошти орендувати квартиру. Однак коли добігав кінця термін оренди, представники Центру звернулись до міськради, де прийняли рішення виділити окреме приміщення, поруч з яким розташовані і дитяча лікарня, і Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

До слова, Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «БебіКо» сьогодні відвідує 20 діток з синдромом Дауна, аутизмом, частково з ДЦП. А у групі денного догляду, відповідно до законодавства, перебуває восьмеро маленьких тернополян.

- Наша організація була заснована у 2010 році. У Центрі проводяться і індивідуальні, і загальні заняття, а також є міні-садочок денного догляду. Ми вдячні міській раді за сприяння у вирішенні питання з приміщенням. Адже такий Центр необхідний для діток з особливими потребами та для їх батьків, - розповідає голова громадської організації Ольга Гордієнко.

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.