Тернополян запрошують на презентацію книжок львівського поета Ростислава Кузика

Опубліковано в Новини 01.03.2024

У неділю, 3-го березня, о 19:00 у креативному кластері Na пошті відбудеться читання і презентація книжок Ростислава Кузика.

Про захід розповіли у креативному кластері.

— Запрошуємо на розмову-презентацію двох книжок львівського поета Ростислава Кузика, виданих у Тернополі — дебютної поетичної книжки «Наприкінці світла» і збірки перекладів польської поетки Пауліни Підзік під назвою «(входження в ліс)». «Наприкінці світла» — витриманий книжковий дебют Ростислава Кузика, до якого автор йшов понад 10 років. Це концептуальне видання, поділене на розділи та цикли, уміщує вибрані тексти 2017-2023 років, — кажуть у креативному кластері.

Друга книжка — також дебют, але уже перекладацький. 

— Збірку сучасної польської поетки Пауліни Підзік «(входження в ліс)» Ростислав Кузик переклав під час першої літературної резиденції імені Олега Лишеги в Івано-Франківську в червні 2023 року,розповідають у креативному кластері.

Вхід вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.