Дорожники на Тернопільщині випробовують новий метод ремонту доріг

Опубліковано в Новини 22.03.2017

Сьогодні на дорогах працювало більше тридцяти бригад.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості, повідомляє прес-служба САД у Тернопільській області.

На дорогах державного значення щодня задіяно більше 30-ти шляхових бригад. Підрядні організації використовують сировину з трьох місцевих АБЗ (асфальтобетонні заводи). Також сьогодні погодні умови дозволили шляховикам застосувати інʼєкційно-струменевий метод ремонту, який здійснюється за допомогою машини типу «Мадпатчер». Так, дорожники ефективно ліквідовують тріщини та неглибокі ями.

Загалом сьогодні «боротьба» з ямковістю триває на трасах: Бучач–Чортків–Скала-Подільська, Тернопіль–Ланівці, Почаїв–Зборів, Тернопіль–Скалат–Жванець, Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече, Стрий–Тернопіль–Кіровоград–Знам’янка, Бережани–Підгайці–Монастириська, Збараж–Вишнівець, Збараж–Підволочиськ, Городище–Зарваниця–Бучач, Копиченці–Гусятин, ШумськДедеркали, обхід Тернополя.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.