На Тернопільщині від отруєння чадним газом загинуло двоє людей

Опубліковано в Новини 26.02.2024
Два летальних випадки в результаті отруєння чадним газом та предметами горіння трапилося на Тернопільщині у неділю, 25 лютого.
Про пожежу будинку в селі Зарубинці Збаразької територіальної поліцейським повідомив диспетчер служби надзвичайних ситуацій. На місці події виїжджала слідчо-оперативна група. Після того, як пожежу рятувальники загасили та зайшли до приміщення, то виявили на ліжку бездиханне тіло чоловіка.
Загиблий - 49-річний господар будинку. Експерти встановлюють причину загоряння, але припускають, що пожежа трапилася в результаті куріння в ліжку. Про зачинені двері та дуже гарячі вікна надійшло повідомлення на лінію "102" від жительки селища Козова. Жінка припустила, що в будинку сусідки пожежа.
На місце події виїжджали працівники служби надзвичайних ситуацій та поліцейські. Пожежі не було, але зайшовши до будинку, фахівці відчули високу та запах газу, а в кімнаті побачили тіло власниці помешкання. Жінка 1940 року народження померла від отруєння чадним газом.
Обидва факти слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою "нещасний випадок".
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.