На Тернопільщині скасували ще 7 тендерних закупівель на загальну суму 145 млн гривень

Опубліковано в Новини 24.02.2024
За минулий тиждень листами, скерованими співробітниками Управління стратегічних розслідувань (УСР) в Тернопільській області, органами державної влади та місцевого самоврядування Тернопільської області скасовано 7 тендерних закупівель на загальну суму 145 млн гривень.
Окрім цього, скеровано 12 листів для перегляду доцільності проведення публічних закупівель чи приведення документації до належних вимог відповідно до чинного законодавства України на загальну суму 346 млн гривень. 
 
Також, за результатами перевірки співробітниками УСР в Тернопільській області тендерних закупівель, внесено відомості до ЄРДР та розпочато 4 кримінальних провадження за фактом привласнення/розтрати бюджетних коштів. Працівниками управління надалі проводиться комплекс заходів, з метою недопущення фактів розкрадання бюджетних коштів під час проведення тендерних закупівель.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.