У госпіталі після важкого поранення помер воїн з Тернополя Василь Мізерний

Опубліковано в Новини 23.02.2024

19 лютого у харківському госпіталі внаслідок важкого поранення перестало битися серце Василя Мізерного – жителя міста Тернополя, мешканця  мікрорайону «Комбайновий завод».

Трагічну звістку повідомили на сторінці Парафії святого пророка Іллі - м. Тернопіль.

Василь Петрович Мізерний народився 21 березня 1985 року. Закінчив Тернопільську ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Рік тому був мобілізований до лав ЗСУ.

Зі слів рідного брата Богдана Мізерного, Василь був доброю і чуйною людиною. Завжди всім допомагав. У нього залишилась дочка – учениця початкових класів, яку дуже любив.

Зустрічати домовину з тілом полеглого Героя будемо біля храму святого пророка Іллі орієнтовно у п’ятницю-суботу. Про час прибуття траурного кортежу повідомлять додатково, як і про точну дату й час панахиди та похорону.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.