За фактом жорстокого поводження з онуком слідчі Тернопільщини розпочали кримінальне провадження

Опубліковано в Новини 20.02.2024
До Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення зі служби у справах дітей міської ради про факт домашнього насильства, злісного невиконання батьківських обов’язків та жорстокого поводження з малолітніми дітьми.
 
Підставою для порушення кримінального провадження стало відео на якому бабуся – жителька села Горинка, 1966 року народження, жорстоко поводиться з одним зі своїх онуків – наносить йому тілесні ушкодження та катує. Поліцейські з’ясували, що подія відбувалася у вересні 2022 року, а відео на мобільний телефон зняла інша малолітня онука. Загалом в родині четверо дітей віком від року до десяти.
 
Зі слів потерпілого хлопчика, бабуся неодноразово вчиняє насильство відносно нього. В той день вона жорстоко з ним поводилася через те, що він не хотів виконувати її вказівки та допомагати у господарстві.
 
Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 127 Кримінального кодексу – катування.
На даний момент служба у справах дітей Кременецької міської ради прийняла рішення про вилучення дітей з даної сім’ї.
 
Їх поміщено до центру соціальної реабілітації. Мати дітей, котра виховує їх одна, ще має можливість повернути їх, якщо подбає про їхню безпеку.
 
Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.