На Тернопільщині відбувся турнір з волейболу пам’яті Устима Кобеля

Опубліковано в Новини 19.02.2024

В Острівському ліцеї відбувся традиційний турнір з волейболу серед учнів 10-11 класів навчальних закладів Великоберезовицької громади, присвячений пам’яті Устима Кобеля.

За перемогу серед юнаків змагалися команди Острівського, Мишковицького, Буцнівського, Настасівського ліцеїв та за першість серед дівчат боролися команди Мишковицького, Острівського і Настасівського ліцеїв.

Кобель Устим Іванович працював тренером з волейболу у Комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа ««ОЛІМП»» Великоберезовицької селищної ради. Народився у селі Острів, де закінчив місцеву школу. Навчався у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка. Захоплювався волейболом, футболом, грав у місцевих командах з даних видів спорту, повідомляють у Великоберезовицькій селищній раді.

Устиму Кобелю було лише 22 роки коли трагічно обірвалося його молоде життя… У пам’яті односельчан він назавжди залишиться життєрадісним, щирим, веселим та привітним, сповненим енергії та оптимізму.

Присутні вшанували пам’ять Устима Кобеля хвилиною мовчання…

Батько Устима Іван Кобель пригадав перші кроки сина у волейболі та його відданість дітям, яких навчав.

«Я щиро дякую організаторам цього турніру, гостям, учасникам за те, що ви разом з нами бережете пам’ять про нашого сина Устима. Надіюсь також, що турнір продовжуватиметься і розвиватиметься цей вид спорту. Бажаю дітям, які люблять волейбол і хочуть добитися успіхів у ньому, досягнути омріяних вершин у цьому напрямку. Живіть кожним днем і цінуйте кожен день свого життя!», - поділилася мати Устима Ірина Кобель.

Організували турнір спільно відділ молоді, спорту, сім’ї та туризму, відділ освіти, Центр професійного розвитку педагогів Великоберезовицької селищної ради.

За підсумками змагань, серед юнаків 1 місце - команда Настівського ліцею, 2 місце - команда Острівського ліцею, 3 місце - Мишковицького ліцею.

Серед дівчат 1 місце - команда Острівського ліцею, 2 місце - команда Мишковицького  ліцею, 3 місце - команда Настасівського ліцею.

Переможців та призерів турніру відзначили грамотами та кубками.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.