У Тернополі оперативники встановили особу чоловіка, який обікрав помешкання

Опубліковано в Новини 17.02.2024

Про проникнення до житлового приміщення невідомих та крадіжку побутової техніки на лінію “102″ повідомив житель Тернополя. Чоловік каже, що речі зникли в період з 7 по 12 лютого. На місце злочину виїжджали слідчі.

У ході перевірки стало відомо, що квартира знаходиться в будинку, розрахованому на кілька сімей. Заявник розповів, що житло належало його покійній матері. Зараз тут ніхто не проживає, а він раз в тиждень приходить, аби доглядати за вазонами.

12 лютого чоловік виявив, що у квартирі відсутній телевізор, немає фену та праски. Сума збитків – 10000 гривень.

Проведеними оперативними заходами працівники карного розшуку встановили, що до злочину причетний сусід. Він у скоєному зізнався. Крадене поліцейські вилучили.

Раніше у поле зору правоохоронців 36-річний тернополянин не потрапляв. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.