У Чорткові вшанували пам'ять загиблих в афганській війні

Опубліковано в Новини 16.02.2024

15 лютого  у Чорткові відбувся мітинг-реквієм, присвячений вшануванню пам’яті загиблих в афганській війні та 35-й річниці виведення військ з Афганістану.

Щоб вшанувати пам’ять загиблих та привітати тих воїнів, доля яких повернула живими зі справжнього пекла, до пам’ятника воїнам, що брали участь у афганській війні, прибули представники міської та районної влади, священнослужителі різних конфесій, військовослужбовці, громадськість міста, повідомили у Чортківській міській раді.

Всечесні отці відслужили поминальну панахиду за загиблими. Присутні поклали квіти до підніжжя меморіалу пам’яті бойовим побратимам та запалили поминальні лампадки за упокій їхніх душ.

Ми не можемо забути того, що в афганській війні далеко не по своїй волі воювали 160 тисяч українців, 3300 з них загинули, близько 8000 воїнів зазнали поранень, – наголосили у Чортківській міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.