Подарунки, розіграші та фотозона: у Тернополі для охочих здати кров організовують виїзну донацію

Опубліковано в Новини 09.02.2024

У межах проєкту #Розквітaй за ініціативи ДонорUA в Тернополі відбудеться виїзна донація та виставка.

На донорів, окрім здачі крові, чекають подарунки, розіграші, смаколики, фотозона та інтерактиви, повідомляють організатори. 

Забір крові проводять фахівці Тернопільського центру крові.

Дата: 17 лютого (субота), з 9 до 13:00 

Локація: Na пошті. Креативний кластер (вул. Чорновола, 4)

Реєстрація обов’язкова: https://app.donor.ua/events/63

Подія проводиться у межах кампанії #Розквітай, присвяченої красі та користі донорства крові. Вона висвітлює донорство як частину способу життя — життя сучасного, стильного та здорового.

Аби надихнутися перед здачею крові, організатори запрошують усіх охочих на виставку #Побач, яка відкриється 10 лютого о 14:00 у ТРЦ "Подоляни". Під час події волонтери-медики безкоштовно визначатимуть групи крові всім охочим (без реєстрації).

Проєкт #Побач — це виставка портретів донорів крові, доповнених їхніми особистими історіями. Люди на цих світлинах не знайомі між собою, мають різний досвід донорства, інтереси та цінності — їх об’єднує лише бажання ділитися кров’ю й допомагати людям таким чином. На сайті кампанії #Розквітай можна переглянути портрети та прочитати історії, а також розповісти власну — https://bloom.donor.ua/see-it/add.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.