Троє киян із грабіжницьким "візитом" завітали до Тернополя

Опубліковано в Новини 20.03.2017

Киянка та двоє киян "завітали" до Тернополя, щоб обкрадати помешкання містян та тим самим збагатитись. Їх затримали на "гарячому" оперативники кримінальної поліції Тернополя.

Грабіжники приїхали до міста на авто та не стали зволікати. Спершу планували "почистити" квартиру на Петлюри. Однак кияни не очікували, що коли підбиратимуть ключі до замків вхідних дверей, їх зустрінуть господарі помешкання - тому і втекли, нічого не взявши.  Далі була квартира в центрі. Звідти винесли гроші та золоті вироби на майже п'ятнадцять тисяч гривень.

Третім об'єктом столичних грабіжників стала квартира по вулиці Степана Бандери. Чужу домівку пограбували по максимуму: починаючи від ювелірних прикрас та комп’ютерної техніки, закінчуючи спальними мішками та навіть столовим сервізом. Вартість втраченого ще з’ясовується.

На цьому пригоди столичних "гастролерів"  в Тернополі закінчилися – оперативники взяли їх на гарячому – одразу після вчинення крадіжки. У них вилучили цілий злодійський арсенал відмичок, ключів з допомогою яких ті відчиняли двері чужих помешкань. 

Як зазначають в відділі комунікації ГУ НП в області, троє киян вже мали судимість за майнові злочини, зокрема найстаршому із злочинного тріо - 32 роки, з них 16 років чоловік перебував у в'язниці. Крім того, усі є наркозалежними. На разі всім затриманим зловмисникам повідомлено про підозру у порушенні частини третьої статті 185 ККУ. Допоки їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Фото: відділ комунікації ГУ НП в області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.