У місті на Тернопільщині невідомі пошкодили новий дитячий ігровий будиночок

Опубліковано в Новини 07.02.2024

У понеділок, 5-го лютого, у Чорткові встановили ігровий будиночок, який для маленьких містян власноруч збудували працівники місцевого комунального підприємства.

Сьогодні на дерев’яному будиночку виявили сліди паління.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Не встигли комунальники встановити великий дерев’яний будиночок для дітей у парку ім. І. Франка, як вже знайшлись охочі його попсувати. Лише за день на будинку з’явились сліди паління, кажуть у міській раді. Звичайно, ми передбачали таку ситуацію, тож у найближчих планах було встановлення відеонагляду. Втім, очевидно, роботи доведеться пришвидшити задля збереження нової ігрової зони.

До слова, у Чорткові зараз працює 91 камера. Лише у 2023 році було придбано 18 камер відеонагляду та збудовано волоконно-оптичні лінії зв’язку по вул. Галицька, Шопена-бічна та Й. Сліпого.

– Вже неодноразово завдяки камерам вдавалось розшукати та затримати підозрюваних у вчиненнях злочинів чи зафіксувати номерний знак автомобіля підозрюваної людини, – говорять у міській раді. – Доступ до камер є і в поліції. Завдяки ним правоохоронці мають змогу оперативно стежити за безпекою Чорткова і в будні, і під час проведення масових заходів, та швидко реагувати на будь-які порушення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.