Кинув до службового автомобіля 100 доларів: на Тернопільщині п'яний водій пропонував хабар поліцейським

Опубліковано в Новини 07.02.2024
Інспектори групи реагування патрульної поліції під час несення служби на території Заліщицької громади зупинили автомобіль за кермом якого перебував житель Чортківського району.
В ході спілкування поліцейські запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Під час перевірки документів також з’ясувалося, що водій, відповідно до рішення суду, нещодавно був позбавлений права керувати транспортним засобом за аналогічне правопорушення.
Аби вирішити питання, зловмисник кинув до службового автомобіля поліцейських 100 американських доларів. Як наслідок – два кримінальні провадження за статтями Кримінального кодексу 368 - надання неправомірної вигоди службовій особі та 382 – невиконання рішення суду, а також адмінпротокол за нетверезу їзду.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.