Класичний університет Тернополя відвідав Віктор Ющенко (фото)

Опубліковано в Новини 05.02.2024
 
До Західноукраїнського національного університету завітав випускник класичного університету Тернополя – Президент України 2005-2010 рр. Віктор Ющенко.
 
«Ми маємо за честь зустрічати у стінах нашого закладу вищої освіти знакову українську постать, державного діяча, випускника Західноукраїнського національного університету – Віктора Ющенка. Переконана, що сьогодні кожен із нас почує цікаві думки та роздуми!»  зазначила ректорка ЗУНУ Оксана Десятнюк.
 
На запрошення Анастасії Мельничук - президента ГО «Центр» Молода Дипломатія»», що функціонує на базі юридичного факультету ЗУНУ, Віктор Ющенко зустрівся зі студентами, професорсько-викладацьким колективом та працівниками.
 
«Мені надзвичайно приємно бути у рідному університеті – одному із кращих українських закладів вищої освіти, який я закінчив 50 років тому. Студенти, у вас є необмежені можливості, яких не було у нас, тому важливо, щоб ви не марнували час, здобували освіту, насичено працювали та результативно навчалися,  Ви повинні дати відповідь особисто собі, хто ви такі, і зрозуміти, яку життєву траєкторію хочете обрати, адже лише від вас залежить, яким буде ваше майбутнє, якою буде наша Україна!» – наголосив Віктор Ющенко.
 
Також  Віктор Ющенко разом із Наглядовою радою ЗУНУ оглянули укриття, аудиторії, зал електронних ресурсів, міжнародний центр культури та розвитку,  побували в імерсивному мультифункціональному хабі, який функціонує на базі Західноукраїнського національного університету.
 
Наприкінці Віктор Андрійович зазначив: «Приємно, що університет стрімко розвивається й реалізовує нові проєкти!»
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.