До бюджету Тернопільської громади на 2024 рік внесли зміни

Опубліковано в Новини 04.02.2024

На черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради внесено зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2024 рік.

Рішенням збільшується дохідна частини бюджету на суму 19 000,0 тис. грн, за рахунок реалізації програм допомоги і грантів Європейського Союзу, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ і спрямовуються кошти Тернопільській міській раді на реалізацію проєкту «Підтримка Тернопільської міської ради для економічного відновлення шляхом реалізації місцевої ініціативи «Підприємцем бути легко». В межах проекту планується облаштувати у Тернополі в 2024 році відкритий простір для підприємців «OPEN SPACE».

Окрім того, проводиться внутрішній перерозподіл по головних розпорядниках коштів.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.09.2024 soroka
Призначені згори місцеві царьки намагаються збагатитися за рахунок громади, - в. о. мера Чернігова Ломако
Призначених чиновників з військових адміністрацій хвилює не безпека людей, а встановлення контролю над місцевим бюджетом…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.