Тернополянин, який чинив опір поліцейському, проведе два роки за ґратами

Опубліковано в Новини 02.02.2024

За публічного обвинувачення прокурорів Тернопільської окружної прокуратури Тернопільським міськрайонним судом визнано винним та засуджено до 2 років позбавлення волі жителя обласного центру, який вчинив опір працівникам поліції при складанні стосовно нього протоколу за порушення правил дорожнього руху, завдав поліцейському тілесні ушкодження та вирвав з рук правоохоронця постанову у справі про адміністративне правопорушення, пошкодивши її (ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345, ч. 2 ст. 357 КК України).

Прокурор довів у суді, що 18 серпня 2023 року після зупинки у м. Тернополі керованого обвинуваченим транспортного засобу працівниками патрульної поліції, водій вживав нецензурну лексику стосовно поліцейського, штовхав його, відмовився припинити протиправну діяльність та порвав документ, складений правоохоронцем.
Відтак, за вироком суду, чоловік виправлятиме свою поведінку за ґратами.
Вирок ще не набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.