У Тернополі поліцейські затримали водія, який ігнорував тимчасову заборону на керування авто

Опубліковано в Новини 30.01.2024
Інспектори сектору реагування патрульної поліції під час патрулювання у місті Кременець зупинили автомобіль на іноземній реєстрації. За кермом автомобіля перебував 42-річний мешканець обласного центру.
При перевірці документів у водія поліцейські з’ясували, що відповідно до рішення суду чоловік позбавлений права керувати транспортним засобом за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортними засобами особою у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння).
Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом невиконання рішення суду згідно з частиною 1 статті 382 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафних санкцій до 3-річного позбавлення волі.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.