У Дичкові поховали Героя Ігоря Шилівського

Опубліковано в Новини 30.01.2024

29 січня Великогаївська громада провела в останню дорогу воїна-захисника Ігоря Шилівського.

Ігор родом з Тернополя. Навчався у ТЗОШ №22, а згодом здобув професію столяра. Одружений у с. Дичків. Разом з дружиною Ольгою побудували будинок та виховували двох діток: 11-річну Тетянку та 18-річного Назара. Батько був великою опорою сім’ї та прагнув дати усе найкраще своїм дітям, зазначають у громаді.

Односельчани в один голос кажуть: «Ігор був майстер на всі руки. Все, за що брався – вдавалося».

З березня 2023 року Ігор Шилівський поповнив лави ЗСУ. Був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 22 січня цього року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Попрощатися із мужнім Героєм України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. У співслужінні зі священнослужителями Великобірківського деканату чин похорону очолив отець-декан Михайло Піняга.

Востаннє воїну віддали військові почесті на кладовищі у Дичкові. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн.

Вічна пам’ять і слава українському воїну-Герою, який мужньо захищав Батьківщину та кожного з нас!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.