По всій Тернопільщині проводять лікбез

Опубліковано в Новини 25.03.2016

Щоб економічний організм області працював правильно і без скарг.

Протягом року у різних куточках Тернопільщини Головне управління ДФС у Тернопільській області  організовує «День району». Ключовою метою  цих заходів  є налагодження співпраці із представниками бізнесу та громадськості безпосередньо на місцях. Саме під час таких зустрічей можна побачити, які нагальні потреби виникають у платників та надати відповідні консультації щодо їх вирішення.

Днями  фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області на чолі із заступником начальника Сергієм Господариком, в рамках проведення «Дня району» побували  у Ланівцях.

Захід розпочався у Лановецькому відділенні Збаразької об’єднаної державної податкової інспекції традиційно із зустрічі з представниками місцевих ЗМІ. Учасники обговорили необхідність висвітлення у ЗМІ інформації щодо низки актуальних для громади питань, пов’язаних із цьогорічними змінами податкового законодавства, сучасними правилами адміністрування акцизного податку, корисністю бюджетної децентралізації.

Згодом у конференц-залі Лановецької районної ради відбулась зустріч керівників влади з представниками бізнесу.

«Я радий вітати усіх присутніх у цьому залі. Сьогодні кращі фахівці фіскальних органів намагатимуться донести всю необхідну інформацію щодо цьогорічних податкових новацій. Переконаний, що завдяки пропозиціям від громадськості ми конструктивно змінимо податкову систему, збалансувавши її між інтересами бізнесу та держави. Пам’ятаймо, успішна країна складається з успішних сіл, селищ, міст та свідомих платників податків», - звернувся до платників Сергій Господарик.

            Того ж дня лектори фіскальної служби області провели семінар для суб’єктів господарювання з актуальних питань єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, оподаткування податком на прибуток, ПДВ, податком на доходи фізичних осіб, акцизним податком, розповіли про новації в оподаткуванні ресурсних, рентних та місцевих податків. Учасники заходу мали змогу отримати кваліфіковані консультації та роз`яснення щодо нещодавніх змін у законодавстві, які відбулися із прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році».

Крім цього, фахівці Головного управління ДФС в області та Лановецького відділення Збаразької ОДПІ провели зустріч із представниками влади району. Держслужбовці обговорили питання щодо напрямків стимулювання розвитку малого і середнього підприємництва в краї, способи легалізації заробітної плати громадян.

 

 Відділ організації роботи

 

 Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.