У Класичному університету Тернополя вручили дипломи магістрам факультету фінансів та обліку

Опубліковано в Новини 24.01.2024
У Західноукраїнському національному університеті відбулося вручення дипломів магістрам факультету фінансів та обліку.
 
Розпочали захід із вшанування хвилиною мовчання усіх Героїв, студентів, випускників, працівників ЗУНУ, хто віддав своє життя за Батьківщину.
 
– Дорогі випускники! Вручення дипломів – хвилююча мить, яка назавжди залишиться приємним спогадом у Ваших серцях, тому подумки завжди повертайтеся у незабутню атмосферу студентської юності. Вірте у себе та здійснюйте свої мрії, адже Вам усе до снаги!  наголосив голова вченої ради ЗУНУ, завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Андрій Крисоватий.
 
Заступники декана ФФО Оксана Квасниця та Світлана Савчук вручили подяки за громадську позицію, вагомий внесок у розвиток факультету фінансів та обліку активним магістрам-випускникам: Ірині Табаці, Всеволоду Обертасу, Любомиру Реброву, Роману Івануню, Анастасії Івахів, Соломії Петрущак, Христині Джалі.
 
Також до випускників звернулися завідувач кафедри обліку і оподаткування Зеновій-Михайло Задорожний, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Михайло Лучко, завідувач кафедри фінансових технологій і банківського бізнесу Ольга Кнейслер.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.