У громаді на Тернопільщині попрощалися з 38-річним захисником Валентином Маковеєм

Опубліковано в Новини 24.01.2024

У селі Сидорів провели в останню дорогу 38-річного воїна Валентина Маковея.

Про це повідомили у Гусятинській селищній територіальній громаді.

Маковей Валентин, 1986 року народження, солдат, водій 2 взводу роти протитанкових ракетних комплексів, загинув  17 січня 2024 року під час бойового завдання в районі населеного пункту Терни Донецької області.

Провести Героя в останню путь прийшли односельчани, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці, однокласники, друзі.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла до місцевого кладовища, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи, – кажуть у громаді.Вдома у загиблого військовослужбовця залишились матір, дружина, двоє дітей.... У пам’яті близьких Валентин назавжди залишиться відважним патріотом, вірним присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.