Молилися за Героїв та колядували: у Буцневі відбувся концерт, де збирали гроші для ЗСУ

Опубліковано в Новини 24.01.2024

У селі Буцнів Великоберезовицької громади відбувся захід приурочений 105-тій річниці Дня Соборності України та Розколяда.

Про це повідомили на сторінках громади у соцмережах.

Розпочали захід з молитви за Героїв, які загинули у російсько-українській війні та за мир в Україні, яку очолили о. Євген Кобильник та о. Олег Гах.

Також були запрошені студенти та викладачі факультету мистецтв Тернопільського Національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка та соліст Тернопільської обласної Філармонії Іван Водвуд. 

Зокрема, на заході провели збір коштів на потреби ЗСУ та зібрали 7 175 грн. Запрошені гості та місцеві артисти виконували колядки та українські народні пісні, віншування. Наприкінці гості та співаки об’єднались й разом заколядували.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.