Оперативники вилучили у жителя Козівської громади гранату

Опубліковано в Новини 19.01.2024

У Тернополі на проспекті Злуки співробітники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції помітили чоловіка, який підозріло поводився. При поверхневій перевірці у нього виявили предмет схожий на осколкову гранату до підствольного гранатомета. Речовий доказ правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Фігурант – 30-річний житель одного із сіл Козівської громади. Поліцейські встановлюють звідки чоловік взяв заборонений предмет.

За незаконне носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.