Тернопільщину будуть «і там, і тут показувати»

Опубліковано в Новини 25.03.2016

Потенціал нашого регіону хочуть зробити візитівкою.

 відбулося у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Під головуванням заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Юрія Юрика пройшло  засідання обласної координаційної ради з питань туризму на тему «Про пріоритетні завдання у розвитку туристичної галузі на 2016 рік у рамках реалізації програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки».

«Тернопільщина має значний туристичний потенціал, — наголосив Юрій Юрик. — Проте економічна складова розвитку туристичної галузі залишає бажати кращого. Сьогоднішня зустріч спрямована на те, щоб у форматі конструктивного діалогу ми досягнули максимально ефективного результату».

Під час засідання відбулася презентація програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020, яку напередодні прийняли на сесії обласної ради. Серед першочергових заходів щодо розвитку туристичної галузі у рамках виконання Програми у 2016 році — створення сприятливих умов для ведення туристичного бізнесу. А також розвиток туристично-рекреаційної складової: облаштування кемпінгів, стоянок, придорожньої інфраструктури. До слова, торік завдяки голові ТОДА було створено 22 кемпінгові стоянки.

Окрім цього, з метою популяризації туристичного продукту запланована ціла низка заходів. Зокрема, розміщення постерів на правах соціальної реклами, QR кодування основних туристичних об’єктах, проведення екологічних акцій, формування інвестиційного каталогу, створення електронної площадки з інвестиційними пропозиціями, конкурси громадських ініціатив, промоційна діяльність, проведення Західноукраїнської туристичної виставки, формування мережі туристично-інформаційних центрів.

Також під час засідання обговорили особливості представлення туристичної галузі області під час Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest – 2016» (організація дискусійної панелі «Туризм – перспективи розвитку», обговорення програм ознайомлення з туристично-рекреаційним потенціалом, архітектурними пам’ятками Тернопільщини).

Лілія Шелемба

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.