Класичний університет Тернополя налагоджує співпрацю з Тернопільською митницею

Опубліковано в Новини 12.01.2024
 
До Західноукраїнського національного університету завітав в.о. начальника Тернопільської митниці Юрій Мацібора.
 
Гість зустрівся із головою вченої ради, доктором економічних наук, професором Андрієм Крисоватим та ознайомився з діяльністю та перспективами закладу вищої освіти, матеріально-технічною базою, диджиталізацією класичного університету Тернополя, побував у залі електронних ресурсів, навчальних аудиторіях, укриттях.
 
– Завдання освітян – навчати студентів в умовах стрімкого розвитку технологій та глобалізації світу. Ми зосереджуємо увагу на впровадженні сучасних цифрових рішень, практичних навичках, розвиваємо наукову, освітню та дослідницьку сфери,  зазначив Андрій Крисоватий.
 
Також у межах робочого візиту Юрій Ігорович побував в імерсивному мультифункціональному хабі, де начальник відділу цифрової трансформації Назар Іваніцкий разом із колегами розповіли детальніше про обладнання та функції інноваційного простору, тести, які визначають ментальне здоров'я, стан тривоги та депресії у людини, можливості реалізації проєктів у різних галузях.
 
Голова вченої ради ЗУНУ та в.о. начальника Тернопільської митниці обговорили співпрацю між установами, домовилися про проведення навчальних курсів та семінарів англійською мовою, ряд практичних заходів, спрямованих на підготовку фахівців за освітньою програмою «Митна справа», організацію стажувань й проходження практики.
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.