У Тернополі поліцейські затримали п'яного дебошира

Опубліковано в Новини 11.01.2024

10 січня близько 16.30 год. до поліцейських надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на вулиці Тарнавського по проїжджій частині дороги ходить невідомий чоловік та заважає водіям і пішоходам, перешкоджає руху транспортних засобів. На зауваження людей та прохання звільнити дорогу невідомий не реагував.

На місце події за кілька хвилин першим прибув екіпаж патрульної поліції. Чоловік продовжував вчиняти хуліганські дії, поводився неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою, на словах погрожував громадянам та працівникам поліції гранатою. У дебошира були явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські провели поверхневу перевірку правопорушника. Гранат чи будь-яких яких небезпечних та заборонених предметів у нього не виявили. Дебошир вчиняв опір та не виконував законні вимоги поліцейських. Патрульні застосували заходи примусу до правопорушника та доправили його до Тернопільського райуправління поліції для встановлення особи.

Порушником виявився тернополянин, 1992 року народження. За словами його родичів, чоловік останнім часом проводив себе агресивно.

На тернополянина поліцейські склали протоколи за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 178 (поява в громадських місцях у п'яному вигляді), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Вирішується питання про направлення тернополянина до медичного закладу.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.