Понад 80 юних борців вільного стилю показали свою силу та спритність на чемпіонаті у Тернополі (фоторепортаж)

Опубліковано в Новини 05.01.2024
Тернопільська ОДЮСШ із літніх видів спорту провели відкритий чемпіонат з вільної боротьби серед молодших юнаків і початківців.

У залі боротьби Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка свою майстерність продемонстрували орієнтовно вісімдесят юнаків і дівчат 2011-2017 років народження з Тернополя, Теребовлі і Шумська.

Усі переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, солодкими подарунками і свідоцтвами про присвоєння спортивних розрядів за результатами спортивного року.

Про це розповів декан факультету фізично виховання ТНПУ Віктор Шандригось.

– Підсумовуючи річну навчально-тренувальну роботу груп відділення вільної боротьби, у Тернопільській ОДЮСШ із літніх видів спорту провели відкритий чемпіонат навчального спортивного закладу серед груп початкової підготовки. Організаційний комітет щиро вдячний юним атлетам і їхнім наставникам за цікаві поєдинки, суддям за об’єктивне суддівство змагань, а вболівальникам за підтримку юних борців. Особлива подяка мужнім воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість готувати сильну молодь! – зазначив Віктор Шандригось.

Готували юних борців до змагань тренери-викладачі Іван Лозинський, Володимир Перхалюк, Руслан Омелянчук, Ігор Пшеничний і Тетяна Сікновенко.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.09.2024 soroka
«Перші відповіді на звернення і перші розчарування»: Андрій Богданець продовжує допомагати тернополянам, яких ошукав забудовник
У Тернополі недобросовісний забудовник ошукав людей. Серед інвесторів є багато учасників АТО, військовослужбовців, які борються…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.