Працівниками Тернопільської митниці виявлено порушень митних правил на понад 2,3 млн гривень

Опубліковано в Новини 05.01.2024
Впродовж 2023 року працівниками Тернопільської митниці виявлено 60 порушень митних правил на загальну суму понад 2,3 млн гривень.
За вказаний період вилучено предметів правопорушень на суму понад 2,1 млн грн. У їх числі промислові товари, продовольчі товари та транспортні засоби.
Безпосередньо митницею розглянуто 19 справ про порушення митних правил і винесено постанови про притягнення до відповідальності.
На розгляд суду передано 19 справ про порушення митних правил на майже 2 млн гривень.
За результатами роботи митниці у правоохоронному напрямку за минулий рік накладено стягнень до держбюджету на понад 4,1 млн гривень.
Щодо найбільш поширених порушень митних правил, які виявлялися митницею впродовж цього часу, то вони стосувалися перевищення строку доставки товарів, недекларування товарів та вчинення інших протиправних дій, спрямованих на ухилення від сплати митних платежів.
 
Джерело: Тернопільська митниця

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.09.2024 soroka
«Перші відповіді на звернення і перші розчарування»: Андрій Богданець продовжує допомагати тернополянам, яких ошукав забудовник
У Тернополі недобросовісний забудовник ошукав людей. Серед інвесторів є багато учасників АТО, військовослужбовців, які борються…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.