У Тернополі потерпілий «розіграв» своїх грабіжників

Опубліковано в Новини 14.03.2017

Тим самим не дав їм втекти із накраденим.

Як зазначили у відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області, співробітники Тернопільського відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення про злочин і допомогли потерпілому не лише повернути крадене майно, а й затримали групу крадії. Обоє зловмисники – жителі обласного центру з досвідом злодійської діяльності.

- Повідомлення про крадіжку надійшло до чергової частини близько четвертої години ранку, - розповів керівник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк. – Телефонував водій таксі, котрий підібрав потерпілого, що намагався наздогнати автівку з викрадачами.

Зі слів потерпілого тернополянина, у його легковику посеред ночі спрацювала сигналізація. Виглянувши у вікно, він побачив, як двоє невідомих крадуть акумулятор з його автіки.

На сусідній вулиці потерпілий та таксист помітили в дворі будинку авто з крадіями. Заблокувавши виїзд, чоловік пішов до зловмисників і, не видаючи себе, став розповідати, мовляв, зламалася машина - чи не допоможете. Водій таксі в цей час зателефонував поліцейським.

Вже за декілька хвилин зловмисники давали свідчення правоохоронцям, а в багажному відділенні їхнього транспортного засобу поліцейські знайшли крадений акумулятор.

Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК. Їм інкримінують частину другу статті 185 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та оголошення підозри. Правоохоронці переконані, що за крадіями тягнеться цілий шлейф злодійських вилазок, адже  обоє мають чималий кримінальний досвід. Слідчо-оперативні заходи тривають.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.