Нацполіція Тернопільщини та ЗУНУ підписали меморандум про співпрацю

Опубліковано в Новини 20.12.2023
На юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету офіційно задокументували співробітництво між класичним університетом Тернополя та Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області.
 
Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк та начальник ГУ НП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко підписали меморандум про співпрацю та партнерство.
 
– Сьогодні ми разом працюємо, аби наблизити перемогу України, об’єднуємо зусилля заради майбутнього нашої держави та удосконалюємо нашу співпрацю. Партнерство із Головним управлінням національної поліції в Тернопільській області - це консолідація зусиль, спрямована на вдосконалення механізмів захисту  інтересів особи, суспільства і держави, запобігання порушенню прав людини, формування високого рівня правової культури,  підготовку нового покоління кваліфікованих працівників,  зазначила ректор Оксана Десятнюк.
 
Оксана Миронівна вручила подяки за патріотизм, волонтерську діяльність, активну громадську позицію та сумлінне навчання у Західноукраїнському національному університеті кращим студентам спеціальності «Правоохоронна діяльність»: Вікторії Паславській, Ілоні Гуйван, Олександрі Паламарчук, Ілоні Вольбековій, Христині Корнило, Христині Бліщ, Еріці Демчук, Валерії Чічур, Ірині Пекельній, Миколі Бежуку.
 
– На юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету навчаються студенти, які обрали шлях служіння закону, людям і державі. Тому сьогоднішня зустріч – це спільне прагнення на шляху поступу України як сильної, незалежної, непереможної європейської держави,  підкреслив  Начальник Головного управління національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.
 
Начальник Тернопільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Осадца висловив свої думки щодо векторів співпраці між установами та вручив шеврони молодіжному корпусу «Закон і порядок», а також посвідчення членам громадського об’єднання «Охорони громадського правопорядку».
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

08.10.2024 soroka
"Тернопіль для ЗСУ: 16-й батальйон отримує крила та міць"
Небо та земля - два фронти, на яких щодня виборюють нашу свободу бійці 16-го окремого…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.