У боях за Україну загинув Костянтин Гондз з Копичинців

Опубліковано в Новини 20.12.2023

Небесне військо поповнилося ще однією душею мужнього Героя України.

Гондз Костянтин Теодозійович, народився 13.06.1975 у м. Копичинці. Бувши вірним військовій присязі, 04.12.2023 зник безвісти виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Хромове на Донеччині.

19 грудня громада отримала трагічне підтвердження про загибель військовослужбовця Костянтина Теодозійовича.

Він був справжнім патріотом України, який не вагаючись став на її захист у час страшного російського вторгнення. Костянтин був доброю, чуйною та відповідальною людиною. Він любив свою сім'ю, друзів і рідний край. Завжди був готовий допомогти тим, хто цього потребував. Костянтин є справжнім Героєм, який назавжди залишиться у нашій пам'яті. Вклоняємося Герою доземно! Безмежна шана його подвигу, повага поклику його шляхетного серця. Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям і близьким захисника України, – повідомили у Копичинецькій міській раді.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

08.10.2024 soroka
"Тернопіль для ЗСУ: 16-й батальйон отримує крила та міць"
Небо та земля - два фронти, на яких щодня виборюють нашу свободу бійці 16-го окремого…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.