Тернопільські патрульні впродовж року опрацювали понад 60 тисяч подій

Опубліковано в Новини 13.03.2017

Рік тому у Тернополі була створена Патрульна поліція. За час своєї роботи тернопільські патрульні опрацювали 67 184 тисяч подій, а в середньому впродовж дня здійснювали до 200 виїздів.

Таку загальну інформацію подають в прес-службі Тернопільської ОДА.

Так, патрульні поліцейські Тернополя склали 3235 адмінпротоколів, з яких 818 - за станом алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Також, було винесено 20 947 тисяч постанов (штрафів) на суму 6 005 960 мільйонів гривень. До бюджету сплачено більше 4,8 мільйона гривень.

Крім того, кількість злочинів, розкритих по гарячих слідах за безпосередньою участю тернопільських патрульних - 209. З них: крадіжки - 45; грабіж - 9; розбій - 1; хуліганство - 5; злочини пов’язані з наркотичними засобами - 38.

Загальна кількість виїздів за зверненням громадян становить 36 023 тисяч, тобто в середньому за добу патрульні здійснюють близько 200 виїздів.

На разі серед особового складу нової патрульної поліції несуть службу 42 особи, які спочатку відслужили в зоні проведення АТО.

До слова, під час відзначення Першої річниці створення Патрульної поліції Тернополя медалі "За службу Україні" отримали шість патрульних поліцейських, п'ятеро із яких є учасниками АТО:

- Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації, з нагоди відзначення Першої річниці створення Патрульної поліції у місті Тернополі департаменту патрульної поліції України та за відмінне виконання службових обов’язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну дисципліну, медалями «За службу Україні» нагороджено лейтенанта поліції Юрія Гоїка, майора поліції Івана Долика, майора поліції Петра Клим’юка, капітана поліції Михайла Колодія, капітана поліції Андрія Петрука, майора поліції Віталія Шмигеля, - повідомляють в прес-службі ТОДА.

Фото: з вільних джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.