Потонув у зернових відходах: на одному із підприємств Тернопільщини загинув чоловік

Опубліковано в Новини 14.12.2023

Причину смерті працівника одного з аграрних підприємств краю встановлюють слідчі Заліщик. Про бездиханне тіло у зерновому бункері правоохоронців та рятувальників служби надзвичайних ситуацій повідомили робочі.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

У ході перевірки стало відомо, що потерпілий – житель Чортківського району 1977 року народження. Він працював оператором обробки зерна.

За словами працівників підприємства, вони вивантажували зерно. Проте у якийсь момент збіжжя перестало йти й чоловіки, перевіряючи бункер, виявили там тіло свого напарника.

Робочі припускають, що потерпілий, ймовірно, заліз в середину зерносховища через верхній люк, але не втримався, впав та потонув у зернових відходах.

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 271 ККУ – порушення вимог законодавства про охорону праці.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.