Тернопільською митницею виявлено порушень митних правил на понад 2,1 млн гривень

Опубліковано в Новини 13.12.2023
Впродовж одинадцяти місяців 2023 року працівниками Тернопільської митниці виявлено 56 порушень митних правил на загальну суму понад 2,1 млн гривень.
️За вказаний період вилучено предметів правопорушень на суму 2 100 473 грн. У їх числі промислові товари, продовольчі товари та транспортні засоби.
Безпосередньо митницею розглянуто 19 справ про порушення митних правил і винесено постанови про притягнення до відповідальності осіб із застосуванням штрафу на загальну суму понад 276 тис. гривень.
Шляхом компромісу завершено 14 справ про порушення митних правил. За результатами їх розгляду порушниками сплачено штрафів на понад 354 тис. грн та задекларовано предмети правопорушення у відповідні митні режими.
На розгляд суду передано 17 справ про порушення митних правил.
Найбільш поширені порушення митних правил, які виявлялися митницею впродовж цього часу, стосувалися перевищення строку доставки товарів, недекларування товарів та вчинення інших протиправних дій, спрямованих на ухилення від сплати митних платежів.
За результатами роботи митниці у правоохоронному напрямку з початку року від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до бюджету перераховано понад 686 тисяч гривень.
 
Джерело: Тернопільська митниця
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.