Завтра деяких тернополян залишать без води

Опубліковано в Новини 10.12.2023

Як повідомляє КП «Тернопільводоканал», у зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт, 11 грудня на вул. Торговиця та на окремих вулицях  мікрорайону «Старий парк» буде тимчасово припинено водопостачання.

Зокрема, 11 грудня з 09:00 до 18:00 год, буде припинено водопостачання частини вулиці Торговиця (від перехрестя з вул. Андрея  Шептицького до повороту на вул. Михайла Паращука).

Цього ж дня з 09:00 до 20:00 год тимчасово буде відсутнє водопостачання на вул. Веселій (від будинку №36 до кінця вулиці), вул Квітовій та вул. Північній.

Мешканці можуть скористатись колонками-качалками та бюветами з питною водою, що позначені на інтерактивній карті.

Мапа також доступна у мобільному додатку «е-Тернопіль». Завантажити застосунок можна на операційній системі Android або на iOS.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.