З будинку культури на Тернопільщині злодії винесли ... труби

Опубліковано в Новини 10.03.2017

З метою нажитися на металобрухті.

Крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдала значної шкоди потерпілому, інкримінують працівники Гусятинського відділення поліції трьом жителям села Коцюбинці. Чоловіки з підвального приміщення будинку культури викрали 10 металевих труб по 4,5 метри, двохметрову чугунну трубу та 5 металевих волейбольних стійок висотою 2,3 метра.

За словами начальника місцевого відділення поліції Олега Гудака, в ході слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє місцевих мешканців - 1976, 1978 та 1983 років народження.

До підвалу вони проникли, віджавши металевий лист. Всі викрадені труби тріо розподілило між собою і зберігало кожен на території свого господарства.

Саме під час подворового обходу правоохоронці знайшли крадене. Чоловіки в усьому зізналися і кажуть, що планували здати все на металобрухт, але не встигли.

Раніше у поле зору правоохоронців чоловіки не потрапляли. Викрадене у них вилучили та передали на зберігання сільському голові села Коцюбинці. Триває слідство.

Відділ комунікацій ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.